13489
|
  • תמיכה מלאה בדפדפן כרום*
  • מותאם לעיוורי צבעים
  • מותאם לכבדי ראייה
  • תצוגה רגילה
  • תפריט קיצורי מקלדתAlt + 0
  • הפסק תנועתיות באתר
  • הסרת הדגשת קישורים וכפתורים
  • להגדלת פונטים לחץ על מקשים
  • Ctrl + להגדלה
  • Ctrl - להקטנה
  • Ctrl 0 לאיפוס
  • הפעל הפסק ניווט מקלדת
  • אפס לברירת מחדל

קיצורי מקלדת

  • כיבוי\הדלקה תפריט זהAlt + 0
  • דלג לתפריט הראשיAlt + 1
  • דלג לאזור תוכן מרכזיAlt + 2
  • חיפושAlt + 4
  • צור קשרAlt + 7
  • דלג לדף הביתAlt + h
  • דלג לתפריט הנגישותAlt + m

*בדפדפן פיירפוקס יש להשתמש ב Alt + Shiftוהמספר

למעבר בין אלמנטים בדף לחץ על מקש ה - Tabעל מנת לחזור אחורה בין אלמנטים לחץ על מקשים, - Shift + Tab

  • דלג לתפריט הראשי
  • דלג לתפריט הראשי
  • דלג לאזור תוכן מרכזי
  • דלג לתפריט הנגישות
    • En
    • התחבר
    • סל מוצרים
    געש מוצרי תאורה בע"מ
      חיפוש מורחב 
      • עלינו
          • אודות
          • הנהלת החברה
          • תהליכי איכות ותקינה
          • אחריות ותנאי מכירה
          • בין לקוחותינו
          • הרשמה לניוזלטר
      • מוצרים
          • תאורת פנים
          • תאורת חוץ
          • המותגים שלנו
      • פתרונות בקרה
          • בקרה לתאורת פנים
          • בקרה לתאורת חוץ
          • בקרה לתאורת חירום
      • תמונות מפרויקטים
          • תאורת פנים
          • תאורת חוץ
      • חדשות ועדכונים
          • אירועי חברה
          • סיפורי לקוח
          • מן התקשורת
          • כתבות מקצועיות
          • כנסים ותערוכות
          • ניוזלטר
      • הורדות
          • מצגת חברה
          • מצגות מקצועיות
          • קטלוג מוצרים נבחרים 2022
          • ברושור התייעלות אנרגטית
      • צור קשר
          • יצירת קשר
          • רשימת טלפונים
          • טופס בקשה לשירות
          • מחירון שירות
      1. דף בית
      2. חדשות ועדכונים
      3. כתבות מקצועיות
      4. לראשונה בישראל: עיר שלמה עוברת לתאורה חסכונית באנרגיה

      לראשונה בישראל: עיר שלמה עוברת לתאורה חסכונית באנרגיה

      חברת "געש תאורה" תחליף את כל תאורת הרחוב בבת-ים לתאורת LED יעילה וחסכונית. הפרויקט, בהיקף של כ- 10 מיליון ש"ח, צפוי לחסוך כ- 60% מהוצאות העירייה על צריכת החשמל לתאורת רחוב, במודל פיננסי של החזר ההוצאה כתוצאה מהחיסכון הצפוי בחשבון החשמל.

      חברת "געש תאורה", המתמחה בפיתוח וייצור פתרונות תאורה לשוק המקצועי, בשילוב פתרונות לבקרה ולתהליכי חסכון באנרגיה, זכתה במכרז להחלפת גופי תאורת הרחוב בעיר בת-ים לגופי תאורה מבוססי LED, יעילים וחסכוניים יותר. בת-ים הינה הרשות הראשונה בישראל המבצעת מהלך מקיף של החלפת גופי התאורה בכל רחובות העיר ובשטחיה הציבוריים במטרה להתייעל ולחסוך בהוצאות החשמל החודשיות. הפרויקט כולל החלפה של כ- 7,000 גופי תאורה, בניהם פנסי רחוב, תאורת פארקים וגנים ושטחים ציבוריים נוספים לגופי תאורת LED חדשניים, חסכוניים ויעילים.

      גוף התאורה הנבחר לפרויקט הינו גוף מסוגנן ממשפחת "ונוס" אשר פותח ומיוצר בישראל על ידי געש, אשר תחליף את גופי התאורה וכן תהיה האחראית הבלעדית על התקנתם. במסגרת המכרז, אליו ניגשו עשרות מתחרים, התחייבה "געש תאורה" לסיים את ביצוע כל ההתקנות בעיר בתוך תשעה חודשים מיום הוצאת הפרויקט אל הפועל.

      על מימון הפרויקט, בהיקף של 10 מיליון ₪, אחראית עיריית בת ים והתשלום עבור החלפת גופי התאורה יתבצע מתוך החיסכון החודשי המחושב בהוצאות החשמל. החזר ההשקעה צפוי להסתיים בתוך 8 שנים בלבד.

      בשלב ראשון, ביצעה געש תאורה התקנת פיילוט של גופי התאורה הייעודיים בשלושה רחובות בעלי אופי שונה ברחבי העיר: רחוב יוספטל, רחוב כצנלסון ורחוב אלי כהן, המשקפים רחוב ראשי, רחוב בינוני בגודלו ורחוב צדדי. גופי התאורה, שהותקנו לאחר תהליכים חישוביים מדוקדקים של עוצמה, זוויות הארה ועמידה בתקן 13102 של רמת הארה מינימאלית באזורים עירוניים, נבחנו ע"י וועדה מקצועית מטעם העיריה שבדקה את טיב התאורה ואיכותה ונתנה אור ירוק לביצוע הפרויקט כולו.

      ראש העיר, יוסי בכר: "בת ים היא המערים החלוצות בקידום מיזמים ירוקים וסביבתיים, וכעת אנו מובילים גם את המהלך הגדול ביותר בשנים האחרונות למעבר לתאורה חסכונית. לצד המשמעותיות הסביבתיות שיש למהלך זה, יש לה גם השלכות כלכליות גדולות על הרשות ועל תושביה"

      מנכ"ל "געש תאורה", דותן בוכסווילר: "אין ספק כי העתיד נמצא בתאורת LED. מעבר מתאורה קונבנציונאלית והשקעה בתאורת רחובות ב-LED מבטיחים יעילות, רמת הארה ובטיחות טובים יותר עד 50% יותר. ועשויים להגיע לחסכון באנרגיה של עד 70% בשילוב עם מערכות בקרה. כל זאת בנוסף ליתרון הסביבתי הברור של הפחתת פליטת גזי חממה. גופי התאורה האיכותיים של געש, הנחשבת לבעלת הידע המקצועי הרב ביותר כיום בשוק התאורה בישראל, עומדים בכל התקנים הבינלאומיים המחמירים ביותר." עוד הוסיף, כי "כיוון שנורות חסכוניות מותאמות לשימוש דיגיטלי, אפשר לבסס תאורה עירונית על מערכות שליטה ובקרה, המאפשרות לעירייה להחליט על שינויי כיוון ועוצמת התאורה על פי הצרכים, להשתמש בגוונים שונים של אור לפי שעות היום והלילה, וכן לעבור למודל של עיר חכמה בקלות ובמהירות".

      כחלק מהצטרפות ישראל למדינות ה- OECD, התחייבה המדינה להפחית ב- 20% את הוצאות החשמל עד לשנת 2020. זאת על מנת להפחית את פליטת גזי החממה המוערכת בכ- 700 קילו לצריכה של 1 מיליון קוט"ש בשנה. 40% מהוצאות החשמל של רשויות מקומיות נובעות מתאורת רחוב. ההתפתחויות בשנים האחרונות בתחום הלד, מאפשרות לרשויות המקומיות לבצע פרויקט של חסכון משמעותי בחשמל המוערך בכ- 60% מהוצאות החשמל בגין תאורת רחוב, ובממוצע חסכון של כ- 25% מסך הוצאות החשמל של העירייה, וזאת בהוצאה יחסית נמוכה מאד של הרשות.

      עקבו אחרינו גם
        • בקרה לתאורת חירום
        • בקרה לתאורת חוץ
        • בקרה לתאורת פנים
        • התקנה חיצונית על קיר/תקרה
        • התקנה תלויה על תקרה
        • התקנה שקועה בתקרה
        • התקנה על פסי צבירה
        • תאורת רחוב
        • תאורת רחוב דקורטיבית
        • תאורת שטח והצפה
        • התקנה חיצונית קיר/תקרה
        • התקנה על קרקע/שקועי קרקע
        • אחריות ותנאי מכירה
        • היתרי תקן, פקע"ר וצומת
        • הוראות התקנה
        • מפתח סימנים
        • הצהרת נגישות
        • צור קשר
        • געש לד אגש"ח בע"מ, קיבוץ געש 6095000
        • טלפון: 09-9529393
        • פקס: 09-9529439
        • דוא"ל: marketing@gaash.com
        • BSMART_logo
      געש מוצרי תאורה בע"מ

      • חיפוש
      • צור קשר
      • געש ברשת
      • סל מוצרים
       בטל
      גלול לתחילת העמוד גלול בקפיצות לתחתית